Nieuws

10/01/2022

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Mechelen vanaf 1/6/2022!!

Alle consumenten die zullen omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of niet compatibel zijn met rijk gas zullen moeten vervangen worden. Zo ben je zeker dat je gastoestellen veilig en correct blijven werken.

Daarenboven kijken we na of uw huidige installatie voldoet aan de nieuwe, strengere wettelijke normen rond verluchting, schoorsteenafvoer en rendement.

En daarvoor bent u bij Heyvaert Bart op het enige en juiste adres! Renovatie is onze specialiteit!

10/01/2022

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart de verlenging heeft gekregen als erkend Daikin Dealer voor 2022!

Onze toonzaal is mooi uitgebouwd met het complete Daikin lucht-lucht warmtepomp gamma, gaande van de basis Comfora modellen tot de design Stylish modellen. Daarenboven kan u zelfs z'n airco Perfera nieuw model in werking "zien-voelen-horen". Uw bezoek zeker de moeite waard!

 

10/08/2021

Naar aanleiding van het rijke gas, een nieuwe gaskachel geplaatst bij Mevr. Van Noten in Boom, in vervanging van een oud model dat niet meer voldeed aan de wetgeving.

"Hallo. Met deze melden wij u dat we heel tevreden zijn over de plaatser van de kachels. Mijn moeder was heel te vrede. Die jongen verdient een dikke pluim. Werkt heel nauwkeurig en ruimt alles proper op.

Met vriendelijke groeten moeder en zoon"

31/05/2021

Met trots kunnen we melden dat onze technieker geslaagd is in zijn actualisatie van Koeltechnieken. Vakkennis die gezien de hoge temperaturen in het land zeker van pas komt! Proficiat en doe zo voort!

We blijven als firma investeren in vakkundig personeel.

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.