Nieuws

11/12/2020

Met trots kunnen we melden dat weer een aantal van onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "HOOGWERKER". Veiligheid boven alles. Proficiat mannen!

 

 

12/11/2020

Hierbij nog een referentie van een zeer tevreden klant uit Willebroek:

"Bart & Team,

Het was niet makkelijk, niet voor hen en ook niet voor ons maar de Firma Heyvaert Bart en al zijn medewerkers heeft ons niet in de steek gelaten in deze coronatijden.

Correcte afspraken, opvolging op maat van de klant.

Dat hebben wij zeer gewaardeerd.

Het was fijn 'samenwerken' team Bart.

Groetjes aan iedereen en bedankt."

16/10/2020

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Willebroek vanaf 1/6/2021!!

De 1,6 miljoen particulieren en bedrijven die vandaag arm gas verbruiken uit Nederland zullen allemaal omschakelen naar rijk gas. Aangezien het om heel wat verbruikers gaat, kan dat niet in één keer gedaan worden.
De omschakeling zal beginnen in 2018 en doorlopen tot 2029. Elk jaar worden er een aantal verbruikers geconverteerd in de zomerperiode. Hiervoor werd een indicatief tijdschema opgesteld, dat indien nodig elk jaar wordt aangepast. Je kunt het terugvinden op de website van je distributienetbeheerder.

Alle consumenten die zullen omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of niet compatibel zijn met rijk gas zullen moeten vervangen worden. Zo ben je zeker dat je gastoestellen veilig en correct blijven werken.

En daarvoor bent u bij Heyvaert Bart op het enige en juiste adres! Renovatie is onze specialiteit!

15/10/2020

Door GAS.BE wordt een premie toegekend voor de vervanging van een toestel op aardgas dat vóór 1 januari 2000 in België is geïnstalleerd.

HAAST U ... ER IS NOG BUDGET!!

Het te vervangen toestel is een centrale verwarmingsketel, een toestel voor de productie van warm water of een toestel voor individuele verwarming opgesteld in een residentieel gebouw (eengezinswoning, appartement of appartementsgebouw).

De premie bedraagt:

  • 500 euro voor een nieuw centraal verwarmingstoestel op aardgas met een maximaal nominaal vermogen van 70 kW (condensatieketel, gaswarmtepomp, condenserende warme lucht generator, hybride warmtepomp op aardgas). 5 euro extra per kW worden toegekend met een plafond van 2.500 euro per toestel (overeenkomstig met 470 kW);
  • 200 euro voor een nieuw warmwatertoestel op gas voor de onmiddellijke productie van warm water of voor de opslag ervan;
  • 150 euro voor een nieuw toestel voor individuele ruimteverwarming (kachel, convector of inbouwhaard op aardgas).

10/10/2020

Mooie woorden van dank voor onze ganse ploeg, van een zeer tevreden klant! Daarvoor doen we het toch allemaal.

Dankuwel, beste klant, voor de zeer smakelijke lekkernijen die we mochten ontvangen, en natuurlijk voor het kaartje met de mooie woorden van dank.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.