Nieuws

08/02/2019

Wordt U ONZE nieuwe COMMERCIEEL-TECHNISCHE BINNENDIENST?

Offertes: je verzorgt de administratief-technische verwerking van offertes en verkoopdossiers voor verwarming en haarden, in ondersteuning van de zaakvoerder

Planning: je staat in voor de dagdagelijkse planning van onze montageploegen en techniekers, en je zorgt hierbij zelf voor de nodige communicatie met de klanten, en voor de administratieve verwerking van de werkbons

Algemene administratie: je behandelt binnenkomende telefoons, mails, bestellingen, leveringen, ...

Verkoop: na een grondige inwerkperiode, kan je mee ingezet worden als toonzaaladviseur waarbij je potentiële klanten de nodige informatie verschaft over onze producten en service die we bieden

- Afhankelijk van je kwaliteiten, zijn deze en andere taken (zoals marketing, updaten website,...) mogelijk binnen het bedrijf.

We trachten onze mensen in te zetten waar ze goed in zijn en in wat ze graag doen.

06/02/2019

BOUWROUTE 2019

Op zaterdag 16/3/2019 en zondag 17/3/2019 zetten we onze toonzaaldeuren in Willebroek open voor iedereen met (ver)bouwplannen: kom ideeën opdoen voor een nieuwe verwarmingsketel, een milieuvriendelijke warmtepomp, of een sfeervolle haard.

Hebt u met Batibouw nog niet kunnen beslissen, dan krijgt u hier een tweede kans om te genieten van speciale acties en promoties!

 

 

22/10/2018

Verwarmen met hout moet tegen 2030 een pak milieuvriendelijker. Houtkachels, pelletkachels en open haarden moeten tegen dan de helft minder schadelijke stoffen uitstoten dan in 2016. Er wordt ook naar gestreefd om alle verouderde kachels tegen dan buiten gebruik te stellen. Dat zijn de Vlaamse overheid, de houtkachelsector en milieuverenigingen overeengekomen in een zogenoemde "Green deal".

18/10/2018

Met trots kunnen we melden dat al onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "CERGA-GASMONTEUR". Dit is een mooie bevestiging voor ons bedrijf en onze klanten dat we op een vakkundige en professioneel verantwoorde manier gas-installaties uitvoeren bij onze klanten. Proficiat!

 

14/08/2018

De Vlaamse regering heeft een eerste principiële beslissing genomen betreffende de energiepremies 2019 voor bestaande woningen voor een warmtepomp, een warmtepompboiler of een zonneboiler.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.