Premies en voordelen

Onze premies en voordelen voor Verwarming

Viessmann Energiecheque 2020: vraag snel uw voordeel aan!

Viessmann promo 2018.jpg

Met een Viessmann investeert u in een duurzame en energie-efficiënte oplossing en meer comfort. Uw investering wordt extra voordelig met de Viessmann Voordeelcheque. Dankzij deze promotie geniet u bijzondere terugbetalingen bij de aankoop van een nieuwe Viessmann verwarmingsoplossing met warmwaterboiler en/of met zonneboiler.

Hoe geniet u van deze mooie terugbetaling?

De Energiecheque is op naam, is niet overdraagbaar en kan niet verhandeld of in geld omgezet worden en is niet cumuleerbaar met andere promoties. Per aankoop hebt u recht op maximum één promotie.

Deze promotie kan aangevraagd worden tot 30 juni 2020, en is enkel geldig voor aankopen door particulieren en installaties in België met facturatiedatum van het installatiebedrijf van uw keuze aan uzelf vanaf 01/01/2020 en ten laatste op 30/06/2020.

Het indienen van de verzilveringsaanvraag is mogelijk tot 30/09/2020 via www.viessmann-cheques.be (postdatum van de inzending van het dossier is ten laatste 30/09/2020).

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Enkel geldig voor condensatieketels op gas of op stookolie uit de 100/200/300-reeks behalve Vitodens 100-W combi, of warmtepompen uit de 100/200/300-reeks, of Vitovalor PT2 van Viessmann – gelijktijdig stroom en warmte opwekken met de brandstofcel. Een zonneboilerpakket bestaat uit een Viessmann zonneboiler met minimum 3 m² Vitosol zonnecollectoren.

Premie aanvragen 2020

Bij het vernieuwen van uw verwarmingsinstallatie heeft u recht op verschillende premies en voordelen. 

 

Check hier voor meer info:

premie.gas.be/nl/

www.energiesparen.be

www.fluvius.be

www.premiezoeker.be

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.