Centrale verwarming / warmtepompen / airco / warmtepompboiler

 

Speel in op de toekomst met hernieuwbare energie, gaande van condensatieketels tot warmtepompen, voor ieder wat wils, voor ieders budget!

 

Onze certificaten

Als gecertificeerd installatiebedrijf kunnen wij je garanderen dat je project bij ons in veilige handen is! Onderstaande certificaten zijn een bevestiging van onze competentie en professionaliteit.

Logo_CERGA-NL

Als professioneel gasinstallateur willen we aan onze klanten laten zien dat we ons vak kennen, de laatste technologieën volgen en elke installatie veilig en conform uitvoeren.

Onze MazoutExpert-technicus onderhoudt je installatie en garandeert je een optimale en veilige werking van het toestel. Als specialist in stookolieketels, helpt hij je om meer te halen uit je huidige installatie en zuiniger te verwarmen dankzij een paar kleine ingrepen. Hij geeft je ook advies over hoeveel je kan besparen door je huidige installatie te vervangen door een nieuw toestel.

rescert-banner

 

ResCert-certificaat warmtepompen en ResCert-certificaat thermische zonne-energiesystemen: kwaliteitsgarantie
Met dit certificaat kan je van ons verwachten dat wij jou de correcte info bezorgen over de reglementering, over de verschillende mogelijkheden van hernieuwbare energie en welke installatie in jouw geval het beste geschikt is. Door ons geplaatste installaties zullen beter functioneren en een langere levensduur en een hogere opbrengst hebben.

 

logo lne certificaten G1-G2-G3

Erkend technicus centrale verwarming gasvormige brandstof G1-G2-G3 voor het onderhoud en nazicht van centrale stooktoestellen gevoed met gasvormige brandstof

Erkend technicus vloeibare brandstof

Erkend technicus verwarmingsaudit

fod economie erkenning klasse

Interessante links

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Viessmann selector_oplossing

Met een Viessmann investeert u in een duurzame en energie-efficiënte oplossing en meer comfort.

Viessmann voordeelcheque 2023

Viessmann promo 2018

Met de Voordeelcheque geniet u van bijzondere terugbetalingen bij de aankoop van een nieuwe Viessmann verwarmingsketel, warmtepomp of zonneboiler, waardoor uw investering extra voordelig wordt!