Overschakeling van arm naar rijk gas in regio Willebroek vanaf juni 2021! Vervang tijdig uw oude gasketel door een nieuwe ketel, of uw gaskachels door nieuwe en veiligere toestellen! Denk ook tijdig aan de installatie van een airco voor de hete zomers er weer aankomen! Investeer in uw huis, en maak er een gezellige thuis van! Toonzaal open, bij voorkeur op afspraak.

CV-KETELS, ZONNEBOILERS, WARMTEPOMPEN, BRANDSTOFCELLEN, ENERGIE-ADVIES,
SFEERHAARDEN, KACHELS

 

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler of een warmtepomp

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. 

 

In de media worden we voortdurend geconfronteerd over ons milieu en onze planeet, en dat we in de toekomst meer gebruik gaan moeten maken van alternatieve energiebronnen, zoals zon en wind.

Wel, tijd dan om te investeren in elektrische zonnepanelen (PV-panelen). Bijkomend kan u dan voorzien in een warmtepomp die zowel gebruikt kan worden voor koelen als verwarmen (twee vliegen in één klap). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieuvriendelijk en energievriendelijk binnenklimaat.

Geen plaats voor zonnepanelen op uw dak of u vindt het estetisch niet mooi, dan hebben wij een andere alternatieve oplossing voor u met een brandstofcel of waterstofketel van Viessmann, een kleine micro-WKK die gratis elektriciteit voor u maakt.

Sluit dit venster

Nieuwsberichten

24/03/2021

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Willebroek vanaf 1/6/2021!!

Alle consumenten die zullen omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of...

02/03/2021

Door GAS.BE wordt een premie toegekend voor de vervanging van een toestel op aardgas dat vóór 1 januari 2000 in België is geïnstalleerd.

HAAST U ... ER IS NOG BUDGET!!

Het te vervangen toestel is een centrale verwarmingsketel, een toestel...

01/03/2021

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart de verlenging heeft gekregen als erkend Daikin Dealer voor 2021!

Onze toonzaal is mooi uitgebouwd met het complete Daikin lucht-lucht warmtepomp gamma, gaande van de basis Comfora...

07/01/2021

Nieuwe gaskachel geplaatst bij Dhr. Magnus in Terhagen ... En of hij tevreden was van onze service? De foto zegt genoeg.

 

11/12/2020

Met trots kunnen we melden dat weer een aantal van onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "HOOGWERKER". Veiligheid boven alles. Proficiat mannen!

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.