We zijn terug ... Nood aan wat verkoeling de komende weken, contacteer ons dan snel voor plaatsing van airco. Wil je nog genieten dit jaar van een gaspremie tot 500 EUR bij vervanging van je oude gasketel of gaskachel, kom dan langs in onze toonzaal, en ontvang een gratis prijsraming en meer info.

CV-KETELS, ZONNEBOILERS, WARMTEPOMPEN, BRANDSTOFCELLEN, ENERGIE-ADVIES,
SFEERHAARDEN, KACHELS

 

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler of een warmtepomp

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. 

 

In de media worden we voortdurend geconfronteerd over ons milieu en onze planeet, en dat we in de toekomst meer gebruik gaan moeten maken van alternatieve energiebronnen, zoals zon en wind.

Wel, tijd dan om te investeren in elektrische zonnepanelen (PV-panelen). Bijkomend kan u dan voorzien in een warmtepomp die zowel gebruikt kan worden voor koelen als verwarmen (twee vliegen in één klap). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieuvriendelijk en energievriendelijk binnenklimaat.

Geen plaats voor zonnepanelen op uw dak of u vindt het estetisch niet mooi, dan hebben wij een andere alternatieve oplossing voor u met een brandstofcel of waterstofketel van Viessmann, een kleine micro-WKK die gratis elektriciteit voor u maakt.

Sluit dit venster

Nieuwsberichten

22/06/2020

Door GAS.BE wordt een premie toegekend voor de vervanging van een toestel op aardgas dat vóór 1 januari 2000 in België is geïnstalleerd.

Het te vervangen toestel is een centrale verwarmingsketel, een toestel voor de productie van warm water of...

01/04/2020

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart sinds 1 april 2020 (neen geen grap) officieel erkend Daikin Dealer is geworden!

Tijdens de Corona-periode hebben we niet stilgezeten, en onze toonzaal omgebouwd met het complete...

31/01/2020

Overschakeling van arm naar rijk gas

De 1,6 miljoen particulieren en bedrijven die vandaag arm gas verbruiken uit Nederland zullen allemaal omschakelen naar rijk gas. Aangezien het om heel wat verbruikers gaat, kan dat niet in één keer gedaan...

22/10/2018

Verwarmen met hout moet tegen 2030 een pak milieuvriendelijker. Houtkachels, pelletkachels en open haarden moeten tegen dan de helft minder schadelijke stoffen uitstoten dan in 2016. Er wordt ook naar gestreefd om alle verouderde kachels tegen...

18/10/2018

Met trots kunnen we melden dat al onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "CERGA-GASMONTEUR". Dit is een mooie bevestiging voor ons bedrijf en onze klanten dat we op een vakkundige en professioneel verantwoorde manier gas-installaties...

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.