WIJ LATEN U NIET IN DE KOU STAAN! VERVANG NU UW OUDE KETEL OF KACHEL DOOR EEN ENERGIEZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK TOESTEL.

HEYVAERT BART bvba

verwarming, hernieuwbare energie,

sfeerhaarden en kachels

Al gehoord van BENOveren = beter renoveren? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, en u geniet daarenboven van de premies en voordelen!

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid.  

 

Wenst u meer informatie over een energiezuinige condensatieketel of wilt u de warmte en sfeer opsnuiven bij een brandende houthaard of pelletkachel?

Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak!

Sluit dit venster

Onze "warm aanbevolen" verwarming en haarden

Met onze verwarmingssystemen van Viessmann heeft u een gepaste oplossing, toekomstgericht, duurzaam en zuinig, voor renovatie of nieuwbouw.

Breng sfeer en warmte in uw woning met een gezellig brandend haardvuur, zowel op gas, hout, pellets als mazout of zelfs elektrisch.

Voor ieder wat wils, voor elk budget.

Nieuwsberichten

11/10/2017

Wij laten u niet in de kou staan! Check of u in aanmerking komt voor een verwarmingstoelage of voor gespreide betalingen, indien u uw woning verwarmt met stookolie, bulkpropaangas of lamppetroleum (c). 

 

Warmte=basisrecht betaalbaar voor iedereen

 

Het fonds geeft GEEN toelage voor volgende brandstoffen: aardgas/stadsgas-elektricitiet-propaan/butaangas in flessen-pellet-hout-steenkool...

09/10/2017

Gas verandert! De helft van de Belgische gasverbruikers schakelt over van arm naar rijk gas. Meer info ...

 

> Gas verandert!

11/09/2017

Onze gepersonaliseerde haardenfolder boordevol ideeën rond inbouwhaarden, sierschouwen en vrijstaande hout-, gas- en pelletkachels, tot zelfs elektrische haarden.

 

> Haardenfolder online!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.