We laten onze klanten niet in de kou staan ... Wij mogen blijven verder werken mits het respecteren van de gekende Corona-maatregelen, enkel onze toonzaal zal de komende weken verplicht gesloten blijven, maar dit lossen we samen op via de digitale weg met whatsapp of facetime. We blijven bereikbaar via telefoon op 03/8663737 of mail info@heyvaertbart.be. Ondertussen zorg goed voor elkaar en volg de maatregelen.

CV-KETELS, ZONNEBOILERS, WARMTEPOMPEN, BRANDSTOFCELLEN, ENERGIE-ADVIES,
SFEERHAARDEN, KACHELS

 

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler of een warmtepomp

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. 

 

In de media worden we voortdurend geconfronteerd over ons milieu en onze planeet, en dat we in de toekomst meer gebruik gaan moeten maken van alternatieve energiebronnen, zoals zon en wind.

Wel, tijd dan om te investeren in elektrische zonnepanelen (PV-panelen). Bijkomend kan u dan voorzien in een warmtepomp die zowel gebruikt kan worden voor koelen als verwarmen (twee vliegen in één klap). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieuvriendelijk en energievriendelijk binnenklimaat.

Geen plaats voor zonnepanelen op uw dak of u vindt het estetisch niet mooi, dan hebben wij een andere alternatieve oplossing voor u met een brandstofcel of waterstofketel van Viessmann, een kleine micro-WKK die gratis elektriciteit voor u maakt.

Sluit dit venster

Nieuwsberichten

12/11/2020

Hierbij nog een referentie van een zeer tevreden klant uit Willebroek:

"Bart & Team,

Het was niet makkelijk, niet voor hen en ook niet voor ons maar de Firma Heyvaert Bart en al zijn medewerkers heeft ons niet in de steek gelaten in deze...

16/10/2020

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Willebroek vanaf 1/6/2021!!

De 1,6 miljoen particulieren en bedrijven die vandaag arm gas verbruiken uit Nederland zullen allemaal omschakelen naar rijk gas. Aangezien het om heel wat verbruikers...

15/10/2020

Door GAS.BE wordt een premie toegekend voor de vervanging van een toestel op aardgas dat vóór 1 januari 2000 in België is geïnstalleerd.

HAAST U ... ER IS NOG BUDGET!!

Het te vervangen toestel is een centrale verwarmingsketel, een toestel...

10/10/2020

Mooie woorden van dank voor onze ganse ploeg, van een zeer tevreden klant! Daarvoor doen we het toch allemaal.

Dankuwel, beste klant, voor de zeer smakelijke lekkernijen die we mochten ontvangen, en natuurlijk voor het kaartje met de mooie...

01/04/2020

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart sinds 1 april 2020 (neen geen grap) officieel erkend Daikin Dealer is geworden!

Tijdens de Corona-periode hebben we niet stilgezeten, en onze toonzaal omgebouwd met het complete...

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.