ACTIE "twee vliegen in één klap": een warmtepomp voor zowel koelen in de zomer als verwarmen in de winter ; de waterstofketel voor zowel verwarmen op gas als het opwekken van gratis elektriciteit ; een elektrische haard die sfeer creëert en tegelijkertijd warmte afgeeft ; ... kom langs voor een eerste gratis prijsraming

HEYVAERT BART bvba

verwarming, warmtepompen, brandstofcellen,

sfeerhaarden en kachels, en nu ook energie-advies

Onze wereldbol staat niet stil, en onze firma ook niet.

Vanaf heden willen we u nog beter informeren via ons energie-advies over de verschillende mogelijkheden van het optimaliseren van uw energie-behoeften, en dit op gebied van verwarming, koeling, zonnepanelen en gratis elektriciteit.

 

Al gehoord van BENOveren = beter renoveren

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler. Als gecertificeerd RESCert installateur Zonneboilers geniet u daarenboven van de premies en voordelen!

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. Ook op het vlak van haarden en kachels kunnen we u milieuvriendelijke oplossingen voorzien waarvoor u geen elektriciteit nodig heeft, kom u informeren in onze toonzaal.

 

In de media worden we voortdurend geconfronteerd over ons milieu en onze planeet, en dat we in de toekomst meer gebruik gaan moeten maken van zon en wind.

Wel, tijd dan om te investeren in elektrische zonnepanelen (PV-panelen). Bijkomend kan u dan voorzien in een warmtepomp die zowel gebruikt kan worden voor koelen als verwarmen (twee vliegen in één klap). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieu- en energievriendelijk binnenklimaat. Dit zowel voor koelen als verwarmen: twee vliegen in één klap!!

Geen plaats voor zonnepanelen op uw dak of u vindt het estetisch niet mooi, dan hebben wij een andere alternatieve oplossing voor u met een brandstofcel, een kleine micro-WKK die gratis elektriciteit voor u maakt.

 

 

Wenst u meer informatie over een energiezuinige condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een alternatieve verwarming waarbij u gratis elektriciteit opwekt?

Of heeft u grote renovatieplannen waarbij een haard of kachel deel gaat uitmaken van het totaalplaatje?

Bezoek dan vrijblijvend onze toonzaal of maak een afspraak!

Sluit dit venster

Onze "warm aanbevolen" verwarming, sfeerhaarden en kachels

 

Breng warmte en sfeer in uw woning met een oplossing van HEYVAERT BART!

Voor ieder wat wils, voor elk budget.

 

Nieuwsberichten

07/10/2019

Overschakeling van arm naar rijk gas

De 1,6 miljoen particulieren en bedrijven die vandaag arm gas verbruiken uit Nederland, bevinden zich in Brussel en in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Luik, Henegouwen en Namen. Zij zullen allemaal omschakelen naar rijk gas. Aangezien het om heel wat verbruikers gaat, kan dat niet in één keer gedaan worden.
De omschakeling zal beginnen in 2018 en doorlopen tot 2029. Elk jaar worden er een aantal verbruikers geconverteerd in de zomerperiode. Hiervoor werd een indicatief tijdschema opgesteld, dat indien nodig elk jaar wordt aangepast. Je kunt het terugvinden op de website van je distributienetbeheerder.

Alle consumenten die zullen omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of niet compatibel zijn met rijk gas zullen moeten vervangen worden. Zo ben je zeker dat je gastoestellen veilig en correct blijven werken.

01/10/2019

Door GAS.BE wordt een premie toegekend voor de vervanging van een toestel op aardgas dat vóór 1 januari 1985 in België is geïnstalleerd.

Het te vervangen toestel is een centrale verwarmingsketel, een toestel voor de productie van warm water of een toestel voor individuele verwarming opgesteld in een residentieel gebouw (eengezinswoning, appartement of appartementsgebouw).

De premie bedraagt:

  • 500 euro voor een nieuw centraal verwarmingstoestel op aardgas met een maximaal nominaal vermogen van 70 kW (condensatieketel, gaswarmtepomp, condenserende warme lucht generator, hybride warmtepomp op aardgas). 5 euro extra per kW worden toegekend met een plafond van 2.500 euro per toestel (overeenkomstig met 470 kW);
  • 200 euro voor een nieuw warmwatertoestel op gas voor de onmiddellijke productie van warm water of voor de opslag ervan;
  • 150 euro voor een nieuw toestel voor individuele ruimteverwarming (kachel, convector of inbouwhaard op aardgas).

22/10/2018

Verwarmen met hout moet tegen 2030 een pak milieuvriendelijker. Houtkachels, pelletkachels en open haarden moeten tegen dan de helft minder schadelijke stoffen uitstoten dan in 2016. Er wordt ook naar gestreefd om alle verouderde kachels tegen dan buiten gebruik te stellen. Dat zijn de Vlaamse overheid, de houtkachelsector en milieuverenigingen overeengekomen in een zogenoemde "Green deal".

18/10/2018

Met trots kunnen we melden dat al onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "CERGA-GASMONTEUR". Dit is een mooie bevestiging voor ons bedrijf en onze klanten dat we op een vakkundige en professioneel verantwoorde manier gas-installaties uitvoeren bij onze klanten. Proficiat!

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.