WIJ HELPEN U GRAAG MET UW VERWARMINGSPROJECT, GAANDE VAN KETELVERVANGING TOT WARMTEPOMP, EN VAN ZONNEBOILER TOT BRANDSTOFCEL. WIJ HEBBEN OOK EEN MOOI AANBOD VAN INBOUWHAARDEN, ZOWEL OP GAS-HOUT-PELLETS ALS ELEKTRISCH! CONTACTEER ONS VOOR EEN PRIJSRAMING OF EEN BEZOEK AAN ONZE TOONZAAL.

HEYVAERT BART bvba

verwarming, warmtepompen, airco,

sfeerhaarden en kachels

Of het nu zomer is of winter, uw verwarming, airco of haard zou elk seizoen uw beste vriend moeten zijn: om uw huis te verwarmen, of uw kamers te koelen, of gewoon om met een haard meer sfeer in huis te halen.

 

Al gehoord van BENOveren = beter renoveren? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler. Als gecertificeerd RESCert installateur Zonneboilers geniet u daarenboven van de premies en voordelen!

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. 

 

Er zijn al veel berichten geweest in de media dat we de komende maanden wel eens zonder elektriciteit kunnen vallen. Wel, tijd dan om te investeren in elektrische zonnepanelen (PV-panelen). Bijkomend kan u dan voorzien in een warmtepomp die zowel gebruikt kan worden voor koelen als verwarmen (twee vliegen in één klap). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieu- en energievriendelijk binnenklimaat. Dit zowel voor koelen als verwarmen: twee vliegen in één klap!!

 

Ook op het vlak van haarden en kachels kunnen we u milieuvriendelijke oplossingen voorzien waarvoor u geen elektriciteit nodig heeft, kom u informeren in onze toonzaal.

 

Wenst u meer informatie over een energiezuinige condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een alternatieve verwarming waarvoor u geen elektriciteit nodig heeft?

Of heeft u grote renovatieplannen waarbij een haard of kachel deel gaat uitmaken van het totaalplaatje?

Bezoek dan vrijblijvend onze toonzaal of maak een afspraak!

Sluit dit venster

Onze "warm aanbevolen" verwarming, sfeerhaarden en kachels

Breng sfeer en warmte in uw woning met een gezellig brandend haardvuur, zowel op gas, hout, pellets als mazout of zelfs elektrisch.

Voor ieder wat wils, voor elk budget.

Nieuwsberichten

01/04/2019

Door GAS.BE wordt een premie toegekend voor de vervanging van een toestel op aardgas dat vóór 1 januari 1985 in België is geïnstalleerd.

Het te vervangen toestel is een centrale verwarmingsketel, een toestel voor de productie van warm water of een toestel voor individuele verwarming opgesteld in een residentieel gebouw (eengezinswoning, appartement of appartementsgebouw).

De premie bedraagt:

  • 500 euro voor een nieuw centraal verwarmingstoestel op aardgas met een maximaal nominaal vermogen van 70 kW (condensatieketel, gaswarmtepomp, condenserende warme lucht generator, hybride warmtepomp op aardgas). 5 euro extra per kW worden toegekend met een plafond van 2.500 euro per toestel (overeenkomstig met 470 kW);
  • 200 euro voor een nieuw warmwatertoestel op gas voor de onmiddellijke productie van warm water of voor de opslag ervan;
  • 150 euro voor een nieuw toestel voor individuele ruimteverwarming (kachel, convector of inbouwhaard op aardgas).

22/10/2018

Verwarmen met hout moet tegen 2030 een pak milieuvriendelijker. Houtkachels, pelletkachels en open haarden moeten tegen dan de helft minder schadelijke stoffen uitstoten dan in 2016. Er wordt ook naar gestreefd om alle verouderde kachels tegen dan buiten gebruik te stellen. Dat zijn de Vlaamse overheid, de houtkachelsector en milieuverenigingen overeengekomen in een zogenoemde "Green deal".

18/10/2018

Met trots kunnen we melden dat al onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "CERGA-GASMONTEUR". Dit is een mooie bevestiging voor ons bedrijf en onze klanten dat we op een vakkundige en professioneel verantwoorde manier gas-installaties uitvoeren bij onze klanten. Proficiat!

 

14/08/2018

De Vlaamse regering heeft een eerste principiële beslissing genomen betreffende de energiepremies 2019 voor bestaande woningen voor een warmtepomp, een warmtepompboiler of een zonneboiler.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.