Te warm, te koud, ... en examens op komst ... zorg voor aangename binnentemperaturen voor uw student met een Daikin airco met zowel koelen als verwarmen. Zeer snelle plaatsing voor snelle beslissers! Informeer u nu vrijblijvend naar de mogelijkheden en de prijzen. Al vanaf 2.200 EUR kan u ervan genieten.

CONDENSATIEKETELS, WARMTEPOMPEN, AIRCO, ZONNEBOILERS en WARMTEPOMPBOILERS, SFEERHAARDEN en KACHELS

Hoe besparen op je energierekening? Door slim te investeren.

 

Met deze tips van HEYVAERT BART kom je al een eind verder!

 

TIP 1: Vernieuw je bestaande gasketel door een condensatieketel, en bespaar tot 30% op je gasverbruik.

 

TIP 2: Investeer in de toekomst met een warmtepomp.

Geen fossiele brandstof meer nodig, alleen een elektriciteitsaansluiting. Daarenboven heb je twee vliegen in één klap: koelen en verwarmen.

Met een warmtepomp lucht-lucht betaal je 1kW elektriciteit en zorgt je warmtepomp voor 4kW energie-output. Vanaf 2.200 EUR incl. 6% BTW geleverd en geplaatst voor een single split voor één ruimte te koelen en verwarmen.

 

Wens je nog een combinatie te maken met je huidige centraal verwarmingssysteem, dan biedt een warmtepomp lucht-water de oplossing. Vanaf 12.000 EUR incl. 6% BTW zijn er al oplossingen.

 

Kijk alvast na of uw woning warmtepomp klaar is: via "is uw woning warmtepompklaar".

 

TIP 3: Installeer een pelletkachel of houtkachel tegen de komende wintermaanden.

Heb je liever de gezellige warmte van een kachel, dan kan het installeren van een bijkomende verwarming met een pelletkachel of houtkachel ook nog interessant zijn. 

 

Investeren in je woning om het energiezuinig te maken kost geld, maar op termijn loont het zeker! Voor ieders budget een oplossing.

Momenteel zijn er ook heel wat premies te rapen als je investeert in een groene warmtebron, zijnde een warmtepomp, een warmtepompboiler of een zonneboiler: MIJNVERBOUWPREMIE!

 

Bereken hier alvast de mogelijke premies die je kan ontvangen bij de verschillende energiebesparende investeringen!

 

Simulator Mijn Verbouwpremie

 

Heyvaert Bart helpt je graag verder met advies over de beste oplossingen voor het ideale binnenklimaat in je woning, volgens jouw budget en wensen.
Wij werken regionaal: Willebroek, Tisselt, Blaasveld, Heindonk, Heffen, Leest, Mechelen, Puurs-Sint-Amands, Bornem, Ruisbroek, Boom, Niel, Schelle, Rumst, Reet, Aartselaar, Meise, Grimbergen, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, ...

Sluit dit venster

Nieuwsberichten

24/11/2023

Een elektrische haard als mooie en gezellige sfeermaker, en geen schouw nodig: de Dimplex Vivente Plus (verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen)

 

03/04/2023

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart voor het derde jaar op rij de verlenging heeft gekregen als erkend Daikin Dealer voor 2023!

Tevens hebben we een super-Daikin jaar achter de rug in de verkoop van lucht-water...

10/01/2022

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Mechelen vanaf 1/6/2022!!

Alle consumenten die zullen omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of niet...