WEER OF GEEN WEER, HOOGTIJD OM EEN WARMTEPOMP TE LATEN INSTALLEREN VOOR ZOWEL KOELEN ALS VERWARMEN: TWEE VLIEGEN IN EEN KLAP! MILIEUVRIENDELIJK EN GOED VOOR UW BUDGET (zeker als u beschikt over PV-zonnepanelen).

HEYVAERT BART bvba

verwarming, warmtepompen, airconditioning,

sfeerhaarden en kachels

De zomerperiode is de ideale moment om te investeren in een warmtepomp (zeker als u beschikt over elektrische zonnepanelen, en als u een overschot aan elektriciteit heeft). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieu- en energievriendelijk binnenklimaat.

 

Al gehoord van BENOveren = beter renoveren? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler. Als gecertificeerd RESCert installateur Zonneboilers geniet u daarenboven van de premies en voordelen!

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid.  

 

Wenst u meer informatie over een energiezuinige condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een verkoelende airco?

Of heeft u grote renovatieplannen waarbij een haard of kachel deel gaat uitmaken van het totaalplaatje?

Bezoek dan vrijblijven onze showroom of maak een afspraak!

Sluit dit venster

Onze "warm aanbevolen" verwarming en haarden

Met onze verwarmingssystemen van Viessmann heeft u een gepaste oplossing, toekomstgericht, duurzaam en zuinig, voor renovatie of nieuwbouw.

Breng sfeer en warmte in uw woning met een gezellig brandend haardvuur, zowel op gas, hout, pellets als mazout of zelfs elektrisch.

Voor ieder wat wils, voor elk budget.

Nieuwsberichten

15/08/2018

Laat nu nog een warmtepomp installeren voor KOELEN en VERWARMEN en geniet nog tot eind september 2018 van een voordeelcheque van 200 EUR bij aankoop van een Daikin multi-split!

15/03/2018

Premies voor zonneboilers dalen vanaf 2019

Een zonneboiler kan leiden tot 60% energiebesparing per jaar om het water voor bad, douche of keuken te verwarmen. Het is de beste oplossing om te profiteren van gratis energie van de zon mede dankzij heel wat premies en voordelen. Wie nog maximaal wil profiteren van deze premies, doet dat best in 2018. Want vanaf 2019 zullen de premies dalen.

 

 

> premies zonneboilers

04/11/2017

Nieuwe Faber e-Matrix elektrische inbouwhaard in ons gamma.

Geen schouw nodig, enkel een stopcontact en een waterleiding, en genieten maar van een gezellig haardvuur.

11/09/2017

Onze gepersonaliseerde haardenfolder boordevol ideeën rond inbouwhaarden, sierschouwen en vrijstaande hout-, gas- en pelletkachels, tot zelfs elektrische haarden.

 

> Haardenfolder online!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.