!!!!! OPENDEURDAGEN BOUWROUTE 2019 OP ZATERDAG 16 MAART EN ZONDAG 17 MAART !!!!! DE IDEALE MOMENT OM NOG TE GENIETEN VAN DE LAATSTE BATIBOUWKORTINGEN EN SPECIALE VOORWAARDEN BIJ AANKOOP VAN EEN KETEL, WARMTEPOMP OF HAARD

HEYVAERT BART bvba

verwarming, warmtepompen, airco,

sfeerhaarden en kachels

Of het nu zomer is of winter, uw verwarming, airco of haard zou elk seizoen uw beste vriend moeten zijn: om uw huis te verwarmen, of uw kamers te koelen, of gewoon om met een haard meer sfeer in huis te halen.

 

Al gehoord van BENOveren = beter renoveren? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler. Als gecertificeerd RESCert installateur Zonneboilers geniet u daarenboven van de premies en voordelen!

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. 

 

Er zijn al veel berichten geweest in de media dat we de komende maanden wel eens zonder elektriciteit kunnen vallen. Wel, tijd dan om te investeren in elektrische zonnepanelen (PV-panelen). Bijkomend kan u dan voorzien in een warmtepomp die zowel gebruikt kan worden voor koelen als verwarmen (twee vliegen in één klap). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieu- en energievriendelijk binnenklimaat. Dit zowel voor koelen als verwarmen: twee vliegen in één klap!!

 

Ook op het vlak van haarden en kachels kunnen we u milieuvriendelijke oplossingen voorzien waarvoor u geen elektriciteit nodig heeft, kom u informeren in onze toonzaal.

 

Wenst u meer informatie over een energiezuinige condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een alternatieve verwarming waarvoor u geen elektriciteit nodig heeft?

Of heeft u grote renovatieplannen waarbij een haard of kachel deel gaat uitmaken van het totaalplaatje?

Bezoek dan vrijblijvend onze toonzaal of maak een afspraak!

Sluit dit venster

Onze "warm aanbevolen" verwarming, sfeerhaarden en kachels

Met onze verwarmingssystemen van Viessmann heeft u een gepaste oplossing, toekomstgericht, duurzaam en zuinig, voor renovatie of nieuwbouw.

Breng sfeer en warmte in uw woning met een gezellig brandend haardvuur, zowel op gas, hout, pellets als mazout of zelfs elektrisch.

Voor ieder wat wils, voor elk budget.

Nieuwsberichten

08/02/2019

Wordt U ONZE nieuwe COMMERCIEEL-TECHNISCHE BINNENDIENST?

Offertes: je verzorgt de administratief-technische verwerking van offertes en verkoopdossiers voor verwarming en haarden, in ondersteuning van de zaakvoerder

Planning: je staat in voor de dagdagelijkse planning van onze montageploegen en techniekers, en je zorgt hierbij zelf voor de nodige communicatie met de klanten, en voor de administratieve verwerking van de werkbons

Algemene administratie: je behandelt binnenkomende telefoons, mails, bestellingen, leveringen, ...

Verkoop: na een grondige inwerkperiode, kan je mee ingezet worden als toonzaaladviseur waarbij je potentiële klanten de nodige informatie verschaft over onze producten en service die we bieden

- Afhankelijk van je kwaliteiten, zijn deze en andere taken (zoals marketing, updaten website,...) mogelijk binnen het bedrijf.

We trachten onze mensen in te zetten waar ze goed in zijn en in wat ze graag doen.

06/02/2019

BOUWROUTE 2019

Op zaterdag 16/3/2019 en zondag 17/3/2019 zetten we onze toonzaaldeuren in Willebroek open voor iedereen met (ver)bouwplannen: kom ideeën opdoen voor een nieuwe verwarmingsketel, een milieuvriendelijke warmtepomp, of een sfeervolle haard.

Hebt u met Batibouw nog niet kunnen beslissen, dan krijgt u hier een tweede kans om te genieten van speciale acties en promoties!

 

 

22/10/2018

Verwarmen met hout moet tegen 2030 een pak milieuvriendelijker. Houtkachels, pelletkachels en open haarden moeten tegen dan de helft minder schadelijke stoffen uitstoten dan in 2016. Er wordt ook naar gestreefd om alle verouderde kachels tegen dan buiten gebruik te stellen. Dat zijn de Vlaamse overheid, de houtkachelsector en milieuverenigingen overeengekomen in een zogenoemde "Green deal".

18/10/2018

Met trots kunnen we melden dat al onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "CERGA-GASMONTEUR". Dit is een mooie bevestiging voor ons bedrijf en onze klanten dat we op een vakkundige en professioneel verantwoorde manier gas-installaties uitvoeren bij onze klanten. Proficiat!

 

14/08/2018

De Vlaamse regering heeft een eerste principiële beslissing genomen betreffende de energiepremies 2019 voor bestaande woningen voor een warmtepomp, een warmtepompboiler of een zonneboiler.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.