Bespaar 30% op uw gasrekening: vervang uw oude gasketel door een zuinige condensatieketel of plaats een warmtepomp!

CV-KETELS, ZONNEBOILERS en WARMTEPOMPBOILERS, WARMTEPOMPEN-AIRCO, SFEERHAARDEN, KACHELS

De thermostaat een graadje lager, minder lang douchen, een extra trui aandoen,… zullen je energierekening niet aanzienlijk doen dalen.

 

Met deze tips van HEYVAERT BART kan het wel!

 

TIP 1: Vernieuw je bestaande gasketel door een condensatieketel, en bespaar tot 30% op je gasverbruik.

 

TIP 2: Investeer in de toekomst met een warmtepomp.

Geen fossiele brandstof meer nodig, alleen een elektriciteitsaansluiting.

Met een warmtepomp lucht-lucht betaalt u 1kW elektriciteit en zorgt uw warmtepomp voor 4kW energie-output.

 

Wenst u nog een combinatie te maken met uw huidige centraal verwarmingssysteem, dan biedt een warmtepomp lucht-water de oplossing. Vanaf 12.000 EUR incl. 6% BTW zijn er al oplossingen.

 

TIP 3: Installeer een pelletkachel of houtkachel.

Is uw budget beperkter en zoekt u een oplossing op korte termijn, dan kan het installeren van een bijkomende verwarming met een pelletkachel of houtkachel ook nog interessant zijn. 

 

Investeren in uw woning om het energiezuinig te maken kost geld, maar op termijn loont het zeker! Voor ieders budget een oplossing.

Momenteel zijn er ook heel wat premies te rapen als u investeert in een groene warmtebron, zijnde een warmtepomp, een warmtepompboiler of een zonneboiler.

 

Bereken hier alvast de mogelijke premies die u kan ontvangen bij de verschillende energiebesparende investeringen! Opgelet nieuw premie-systeem pas in voege vanaf 1/10/2022!

 

Simulator Mijn Verbouwpremie

Sluit dit venster

Nieuwsberichten

10/01/2022

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Mechelen vanaf 1/6/2022!!

Alle consumenten die zullen omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of niet...

10/01/2022

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart de verlenging heeft gekregen als erkend Daikin Dealer voor 2022!

Onze toonzaal is mooi uitgebouwd met het complete Daikin lucht-lucht warmtepomp gamma, gaande van de basis Comfora...

10/08/2021

Naar aanleiding van het rijke gas, een nieuwe gaskachel geplaatst bij Mevr. Van Noten in Boom, in vervanging van een oud model dat niet meer voldeed aan de wetgeving.

"Hallo. Met deze melden wij u dat we heel tevreden zijn over de plaatser van...

31/05/2021

Met trots kunnen we melden dat onze technieker geslaagd is in zijn actualisatie van Koeltechnieken. Vakkennis die gezien de hoge temperaturen in het land zeker van pas komt! Proficiat en doe zo voort!

We blijven als firma investeren in...

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.