Maart 2021 ... Batibouw en Bouwroute ... met speciale acties en interessante prijsvoorwaarden bij aankoop van een nieuwe ketel, een haard of een warmtepomp-airco. Investeer in uw huis, en maak er een gezellige thuis van! Ondertussen, zorg voor elkaar en hou het gezond.

CV-KETELS, ZONNEBOILERS, WARMTEPOMPEN, BRANDSTOFCELLEN, ENERGIE-ADVIES,
SFEERHAARDEN, KACHELS

 

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel of mazoutketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler of een warmtepomp

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. 

 

In de media worden we voortdurend geconfronteerd over ons milieu en onze planeet, en dat we in de toekomst meer gebruik gaan moeten maken van alternatieve energiebronnen, zoals zon en wind.

Wel, tijd dan om te investeren in elektrische zonnepanelen (PV-panelen). Bijkomend kan u dan voorzien in een warmtepomp die zowel gebruikt kan worden voor koelen als verwarmen (twee vliegen in één klap). Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieuvriendelijk en energievriendelijk binnenklimaat.

Geen plaats voor zonnepanelen op uw dak of u vindt het estetisch niet mooi, dan hebben wij een andere alternatieve oplossing voor u met een brandstofcel of waterstofketel van Viessmann, een kleine micro-WKK die gratis elektriciteit voor u maakt.

Sluit dit venster

Nieuwsberichten

01/03/2021

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart de verlenging heeft gekregen als erkend Daikin Dealer voor 2021!

Onze toonzaal is mooi uitgebouwd met het complete Daikin lucht-lucht warmtepomp gamma, gaande van de basis Comfora...

24/02/2021

Ook dit jaar nemen we deel aan Bouwroute 2021, het Vlaamse Opendeurweekend voor Bouwbedrijven. Op zaterdag 13/3/2021 en zondag 14/3/2021 kan u terecht in onze toonzaal (op afspraak) voor de bespreking van een ketelrenovatie, de plaatsing van een...

07/01/2021

Nieuwe gaskachel geplaatst bij Dhr. Magnus in Terhagen ... En of hij tevreden was van onze service? De foto zegt genoeg.

 

11/12/2020

Met trots kunnen we melden dat weer een aantal van onze monteurs geslaagd zijn in de opleiding "HOOGWERKER". Veiligheid boven alles. Proficiat mannen!

 

 

16/10/2020

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Willebroek vanaf 1/6/2021!!

De 1,6 miljoen particulieren en bedrijven die vandaag arm gas verbruiken uit Nederland zullen allemaal omschakelen naar rijk gas. Aangezien het om heel wat verbruikers...

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.