Heeft u het ook moeilijk met de torenhoge energieprijzen? Bespaar op uw energierekening en investeer in een duurzame oplossing met een condensatieketel op gas, of een warmtepomp, of een hout- of pelletkachel. Voor ieder wat wils, voor elk budget. Kom langs in onze toonzaal en we bekijken samen de mogelijkheden.

CV-KETELS, ZONNEBOILERS en WARMTEPOMPBOILERS, WARMTEPOMPEN-AIRCO, SFEERHAARDEN, KACHELS

Wij vervangen uw oude verwarmingsketel of boiler door een energiezuinige condenserende gasketel, al dan niet in combinatie met een zonneboiler of een warmtepomp

Wij vervangen uw oude kachel door een nieuw milieuvriendelijk exemplaar, zowel voor een vrijstaande gaskachel, een pelletkachel, een mazoutkachel, een houtkachel als voor een inbouwhaard op gas, pellets, hout, of elektrisch, en u geniet van de voordelen op vlak van warmtebeleving, energiebesparing en duurzaamheid. 

Ook op het vlak van uw warmwatertoestel kunnen we dit vervangen door een veilig en goed werkend doorstroomtoestel of warmtepompboiler.

 

In de nabije toekomst gaan we meer gebruik moeten maken van alternatieve energiebronnen, zoals zon en wind.

Heeft u elektrische zonnepanelen (PV-panelen), dan is een warmtepomp zeker interessant. Een lucht-lucht warmtepomp kan zowel gebruikt worden voor koelen in de zomer als verwarmen in de winter (twee vliegen in één klap). Een lucht-water warmtepomp kan geplaatst worden voor verwarmen en sanitair warm water, en is interessant zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Als gecertificeerd RESCert installateur Warmtepompen installeren wij bij u de ideale oplossing om het ganse jaar door te genieten van een comfortabel, milieuvriendelijk en energievriendelijk binnenklimaat. Daarenboven geniet u ook van de vele premies.

Geen plaats voor zonnepanelen op uw dak of u vindt het estetisch niet mooi, dan hebben wij een andere alternatieve oplossing voor u met een brandstofcel of waterstofketel van Viessmann, een kleine micro-WKK die gratis elektriciteit voor u maakt.

Sluit dit venster

Nieuwsberichten

10/01/2022

Overschakeling van arm naar rijk gas; regio Mechelen vanaf 1/6/2022!!

Alle consumenten die zullen omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of niet...

10/01/2022

Met trots kunnen we melden dat onze firma Heyvaert Bart de verlenging heeft gekregen als erkend Daikin Dealer voor 2022!

Onze toonzaal is mooi uitgebouwd met het complete Daikin lucht-lucht warmtepomp gamma, gaande van de basis Comfora...

10/08/2021

Naar aanleiding van het rijke gas, een nieuwe gaskachel geplaatst bij Mevr. Van Noten in Boom, in vervanging van een oud model dat niet meer voldeed aan de wetgeving.

"Hallo. Met deze melden wij u dat we heel tevreden zijn over de plaatser van...

31/05/2021

Met trots kunnen we melden dat onze technieker geslaagd is in zijn actualisatie van Koeltechnieken. Vakkennis die gezien de hoge temperaturen in het land zeker van pas komt! Proficiat en doe zo voort!

We blijven als firma investeren in...

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.