Dienst naverkoop

radiator_mutsventje_herstelling

Wij laten onze klanten niet in de kou zitten!

 

Onze klanten kunnen na de plaatsing van een ketel, warmtepomp of haard, door onze firma, rekenen op onze eigen dienst na verkoop, dit zowel voor het wettelijk verplicht onderhoud op hun toestel en schouwvegen (met de nodige attesten: zie onze certificaten) als voor het uitvoeren van eventuele herstellingen.  

 

Wij hechten belang aan een lange termijn samenwerking met onze klanten.

IMG_1951

Onze certificaten

Als gecertificeerd installatiebedrijf kunnen wij u garanderen dat uw project bij ons in veilige handen is! Onderstaande certificaten zijn een bevestiging van onze competentie en professionaliteit.

Logo_CERGA-NL

Als professioneel gasinstallateur willen we aan onze klanten laten zien dat we ons vak kennen, de laatste technologieën volgen en elke installatie veilig en conform uitvoeren.

Onze MazoutExpert-technicus onderhoudt uw installatie en garandeert u een optimale en veilige werking van het toestel. Als specialist in stookolieketels, helpt hij u om meer te halen uit uw huidige installatie en zuiniger te verwarmen dankzij een paar kleine ingrepen. Hij geeft u ook advies over hoeveel u kan besparen door uw huidige installatie te vervangen door een nieuw toestel.

rescert-banner

ResCert-certificaat warmtepompen en ResCert-certificaat thermische zonne-energiesystemen: kwaliteitsgarantie
Met dit certificaat kan u van ons verwachten dat wij u de correcte info bezorgen over de reglementering, over de verschillende mogelijkheden van hernieuwbare energie en welke installatie in uw geval het beste geschikt is. Door ons geplaatste installaties zullen beter functioneren en een langere levensduur en een hogere opbrengst hebben.

logo lne certificaten G1-G2-G3

Erkend technicus centrale verwarming gasvormige brandstof G1-G2 voor het onderhoud en nazicht van centrale stooktoestellen gevoed met gasvormige brandstof

Erkend technicus vloeibare brandstof

Erkend technicus verwarmingsaudit

Tips en weetjes

Rationeel energieverbruik door Fluvius

Om energiebesparing aan te moedigen, geeft Fluvius premies aan wie investeert in energiezuinige toepassingen.

Ben je huishoudelijke klant en wil je investeren in energiebesparende toestellen en/of systemen?

Kijk dan snel of je in aanmerking komt voor een premie! Het loont zeker en vast de moeite...

Surf naar www.fluvius.be

 

Eerste hulp bij energieverbruik, met energiesparen

Het groeiende energieverbruik heeft nadelige gevolgen voor het milieu. Door de toenemende concurrentiedruk en de vrijmaking van de energiemarkten dreigt de aandacht voor rationeel energieverbruik, milieuvriendelijke energieproductie en de beschikbaarheid van energie voor sommige maatschappelijke groepen aanzienlijk te verminderen.

De missie van de overheid is bijgevolg een duurzaam energiebeleid te voeren waarbij men het economisch en sociale belang verzoent met de draagkracht van het milieu.

Surf naar www.energiesparen.be

 

Welke premies kan u verwachten, via premiezoeker

  • uw netbeheerder
  • de fiscus
  • de Vlaamse overheid
  • uw gemeentebestuur
  • uw provinciebestuur

Bovendien mag u de meeste premies cumuleren.

Zo blijven de investeringskosten beperkt.

Benieuwd voor welke premies u in aanmerking komt? Surf naar www.premiezoeker.be

FAQ

Ik overweeg om over te schakelen naar verwarming op hout of pellets? Wat raadt u mij aan?

Dit is afhankelijk van de sfeer (een spel van vuur en natuur) die u wenst te creëren in uw woning. Zoekt u eerder een functionele en budgetvriendelijke oplossing voor te verwarmen, dan is stoken met pellets een ideale oplossing. Beschikt u over stookhout en hecht u belang aan een gezellig ‘open’ haardvuur, dan zou u best opteren voor een houthaard.

Sluit venster

In de media wordt gezegd dat ik mijn houtkachel niet meer mag laten branden vanwege het fijn stof?

Nieuwe kachels kunnen uitstoot van fijn stof aanzienlijk verminderen. Meer info op www.agoria.be
 

Sluit dit venster

Welke premies en voordelen kan ik krijgen als ik mijn oude cv-ketel vervang door een nieuwe energiezuinige ketel?

Via onze website kan u bij tips en advies onderaan de nodige linken opvragen voor welke premies u in aanmerking kan komen.

Sluit dit venster

Kan ik mijn investering in een nieuwe cv-ketel nog in mindering brengen van mijn belastingen?

Neen, enkel nog voor de beschermde afnemer.

Sluit dit venster

Hoe stook ik op de juiste manier met mijn houtkachel?

 

Zorg er altijd voor de je goed droog hout hebt. Hout droogt gemiddeld 1 cm per jaar. Geschilderd en/of geïmpregneerd afvalhout horen niet thuis in een houthaard, ze kunnen ongezonde emissies veroorzaken. Het aanmaken van de houtkachel doe je best volgens het “kerstboom”-principe: groot hout onderaan en opbouwen met kleinder hout naar boven toe; het aanmaakblokje bovenaan leggen en aansteken; de verbranding gaat langzaam naar onder gaan en geeft uw schouw de tijd om op te warmen en de rookgassen naar buiten te sturen.

 

Sluit dit venster