HEYVAERT BART bvba, uw lokale vakman in verwarming en haarden!

Heyvaert Bart is een erkend installatiebedrijf voor centrale verwarming en hernieuwbare energie.

Gezien de jarenlange ervaring in het familiebedrijf met kachels en haarden doen we ook de plaatsing van sfeerhaarden en vrijstaande kachels, zowel op gas, als op hout, pellets, mazout en elektrisch.

 

Onze sterkte is dat we onze kennis en kunde en de specifieke wetgeving uit de cv-wereld ook toepassen bij de installatie van haarden en kachels, en omgekeerd. Ons technisch geschoold personeel zorgt voor een vakkundige en technisch correcte plaatsing van uw ketel of haard met de bijhorende rookgasafvoer en leidingen. We kunnen immers het belang van een goede schoorsteen/rookgasafvoer niet voldoende benadrukken. Veiligheid voor alles.


U als klant heeft één aanspreekpunt voor uw verwarmingsprojecten van A tot Z. Wij trachten u op de best mogelijke manier met raad en daad bij te staan in uw keuze van een ketel of haard, voor ieders budget. Dit kan gebeuren in samenwerking met uw architect of interieurspecialist. Breng een bezoek aan onze ruime toonzaal waarin u de sfeer en warmte kan beleven van een echte houthaard of een sfeervolle gashaard.

 

Daarenboven kan u bij ons rekenen op de eigen dienst na verkoop voor de herstellingen en het onderhoud van uw ketel en/of haard. Een goed onderhouden toestel gaat langer mee en bespaart u voor hoge kosten op lange termijn.

Wenst u meer informatie? Maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Vacatures: vind bij ons de job van je leven ...

Zoek jij als JOBSTUDENT nog een leuke bijverdienste? En ben je gepassioneerd door alles wat met marketing en digitale/sociale  media te maken heeft?

Dan hebben we voor jou de ideale opportuniteit: kom mee bouwen aan onze website en onze facebook pagina, zet mee acties op poten om onze firma nog meer naambekenheid te geven, gebruik je communicatie-skills voor het aantrekken van (nieuwe) klanten, ... kortom jij bent onze MARKETING-DUIZENDPOOT.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.