HEYVAERT BART bv, uw lokale vakman in verwarming, hernieuwbare energie en haarden!

Heyvaert Bart is een erkend installatiebedrijf voor centrale verwarming en hernieuwbare energie.

Het familiebedrijf is oorspronkelijk opgestart in 1969 met vrijstaande kachels en elektro. Bart heeft dit dan ook verder uitgebouwd naar de plaatsing van sfeerhaarden en vrijstaande kachels (zowel op gas, als op hout, pellets, mazout en elektrisch) en verwarmingsketels. De laatste 10 jaren zijn we ook heel actief op de particuliere renovatiemarkt met warmtepompen lucht-lucht en lucht-water.

 

Onze sterkte is dat we onze kennis en kunde en de specifieke wetgeving uit de cv-wereld ook toepassen bij de installatie van warmtepompen, haarden en kachels, en omgekeerd. Ons technisch geschoold personeel zorgt voor een vakkundige en technisch correcte plaatsing van je ketel of haard met de bijhorende rookgasafvoer en leidingen. We kunnen immers het belang van een goede schoorsteen/rookgasafvoer niet voldoende benadrukken. Veiligheid voor alles.


Je hebt als klant heeft één aanspreekpunt voor je verwarmingsprojecten van A tot Z. Wij trachten je op de best mogelijke manier met raad en daad bij te staan in uw keuze van een ketel of haard, voor ieders budget. Dit kan gebeuren in samenwerking met je architect of interieurspecialist. Breng een bezoek aan onze ruime toonzaal waarin je de sfeer en warmte kan beleven van een echte houthaard of een sfeervolle gashaard.

 

Daarenboven kan je bij ons rekenen op de eigen dienst na verkoop voor de herstellingen en het onderhoud van uw ketel, warmtepomp en/of haard. Een goed onderhouden toestel gaat langer mee en bespaart je voor hoge kosten op lange termijn.

 

Heyvaert Bart helpt je graag verder met advies over de beste oplossingen voor het ideale binnenklimaat in je woning, volgens jouw budget en wensen.
Wij werken regionaal: Willebroek, Tisselt, Blaasveld, Heindonk, Heffen, Leest, Mechelen, Puurs-Sint-Amands, Bornem, Ruisbroek, Boom, Niel, Schelle, Rumst, Reet, Aartselaar, Meise, Grimbergen, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, ...

Wenst u meer informatie? Maak een afspraak en bezoek onze showroom!