Contact

voorgevel camionette Heyvaert Bart

Openingsuren toonzaal

TOONZAAL en BURELEN

Weekdagen van 9u-12u en van 13u-17u.

Zaterdag doorlopend van 10u tot 16u. (niet in juli)
Zon- en feestdagen gesloten.

Wij zijn uitzonderlijk gesloten zaterdag 2 juli en wegens bouwverlof gesloten van 9 juli 2022 t/m 31 juli 2022.

Of op afspraak.

Like ons op

Laat een recensie na op

Heyvaert Bart bv

Bedrijvenpark De Veert 2
2830 Willebroek


Tel. 03 866 37 37
E-mail info@heyvaertbart.be

 

BTW BE 0872.116.409

  • Dit veld is verplicht.

Bezoek ons: TER PLAATSE OF DIGITAAL ...

Kom vrijblijvend langs in onze ruime toonzaal in het Bedrijvenpark De Veert 2 te Willebroek, of bezoek onze virtuele toonzaal.

Sluit dit venster

Routebeschrijving: 

Algemeen

Onze showroom bevindt zich net achter het station van Willebroek, in het Bedrijvenpark De Veert. We zijn gelegen net voor het vaccinatiecentrum voor de gebouwen van AED.

Er is GRATIS parking voor onze deur.

 

Vanop de A12 (Antwerpen-Brussel)

U neemt de uitrit Willebroek centrum. U volgt de Dendermondsesesteenweg richting centrum tot aan de tweede verkeerslichten (ter hoogte van de watertoren). Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de Brandweer Willebroek of het Vaccinatiecentrum Willebroek.

 

Vanuit Mechelen N16

U volgt de N16 richting Willebroek Centrum. Aan de eerstvolgende verkeerslichten, net over de brug van Willebroek, neemt u rechts. U rijdt voorbij het marktplein (aan uw rechterzijde) rechtdoor, tot onder de spoorwegbrug, tot aan het pleintje “De Veert”. Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de Brandweer Willebroek of het Vaccinatiecentrum Willebroek.

 

Vanuit Sint-Niklaas N16

U volgt de N16 richting Willebroek centrum, over de A12. U volgt de Dendermondsesesteenweg richting centrum tot aan de tweede verkeerslichten (ter hoogte van de watertoren). Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de Brandweer Willebroek of het Vaccinatiecentrum Willebroek.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.