Contact

voorgevel camionette Heyvaert Bart.jpg

Openingsuren toonzaal

Weekdagen van 9u-12u en van 13u-17u30.

Vrijdag tot 17u.

Zaterdag van 10u tot 16u (doorlopend).

Zon- en feestdagen gesloten.

OPENDEURDAGEN BOUWROUTE

za-zo 16-17 MAART 2019 

U kan ook vrijblijvend een afspraak maken buiten deze openingsuren.

Like ons op

Laat een recensie na op

Heyvaert Bart bvba

Bedrijvenpark De Veert 2
2830 Willebroek


Tel. 03 866 37 37
Fax 03 886 27 15
E-mail info@heyvaertbart.be

 

BTW BE 0872.116.409

  • Dit veld is verplicht.

Bezoek ons

Geen tijd om langs te komen? Tijdsgebrek?

Wenst u al eens binnen te kijken, zonder dat u zich moet verplaatsen?

Sluit dit venster

Routebeschrijving

Algemeen

Onze showroom bevindt zich net achter het station van Willebroek. De brandweer van Willebroek situeert zich ook net achter ons gebouw. In Willebroek vindt u frequent de wegwijsborden van de Brandweer, die u gemakkelijk kan volgen. Er is gratis parking voor de deur. Opgelet: momenteel zijn er veel wegenwerken in het centrum van Willebroek, dit centrum kan u dus best vermijden.

 

Vanuit Antwerpen A12

U neemt de uitrit 9 Boom en volgt de N177 tot over de Rupel. Aan het rond punt neemt u de tweede afslag. U vervolgt de N177 tot net over de blauwe brug van het Kanaal Brussel-Rupel. Daar neemt u onmiddellijk rechts, en rijdt u de bocht door tot aan het Kanaal. U neemt rechts en vervolgt de Boomsesteenweg tot aan het pleintje “De Veert”. U rijdt rechts het pleintje op en onmiddellijk, vóór de spoorwegbrug, neemt u terug rechts. U volgt de straat, neemt een bocht naar rechts, en dan de eerstvolgende straat naar links. Na 100 meter vindt u onze showroom aan de rechterzijde.

 

Vanuit Brussel A12

U neemt de uitrit Willebroek Noord en vervolgens onmiddellijk afslag Willebroek Z1. Aan het rond punt neemt u de derde afslag, de Hoeikensstraat in. U volgt deze straat tot aan het Kanaal. U neemt rechts en vervolgt de Boomsesteenweg tot aan het pleintje “De Veert”. U rijdt rechts het pleintje op en onmiddellijk, vóór de spoorwegbrug, neemt u terug rechts. U volgt de straat, neemt een bocht naar rechts, en dan de eerstvolgende straat naar links. Na 100 meter vindt u onze showroom aan de rechterzijde.

 

Vanuit Mechelen N16

U volgt de N16 tot aan het rond punt bij “Auto’s Verschueren”. Aan het rond punt neemt u de eerste afslag. U vervolgt de N183/Mechelsesteenweg tot over de Brug van Willebroek. Aan de eerstvolgende verkeerslichten neemt u rechts. U rijdt voorbij het marktplein (aan uw rechterzijde) rechtdoor, tot onder de spoorwegbrug, tot aan het pleintje “De Veert”. U rijdt links het pleintje op en onmiddellijk, vóór de spoorwegbrug, neemt u terug rechts. U volgt de straat, neemt een bocht naar rechts, en dan de eerstvolgende straat naar links. Na 100 meter vindt u onze showroom aan de rechterzijde.

 

Vanuit Sint-Niklaas N16

U volgt de N16 richting Willebroek, en net over de A12, houdt u links aan en rijdt de A12 op richting Antwerpen. U neemt de eerstvolgende uitrit Willebroek Noord en vervolgens onmiddellijk afslag Willebroek Z1. Aan het rond punt neemt u de derde afslag, de Hoeikensstraat in. U volgt deze straat tot aan het Kanaal. U neemt rechts en vervolgt de Boomsesteenweg tot aan het pleintje “De Veert”. U rijdt rechts het pleintje op en onmiddellijk, vóór de spoorwegbrug, neemt u terug rechts. U volgt de straat, neemt een bocht naar rechts, en dan de eerstvolgende straat naar links. Na 100 meter vindt u onze showroom aan de rechterzijde.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.