Contact

voorgevel camionette Heyvaert Bart.jpg

Openingsuren toonzaal

TOONZAAL voorlopig gesloten wegens nieuwe Corona-maatregelen.

BUREEL blijft OPEN en telefonisch bereikbaar op:

Weekdagen van 8u-12u en van 13u30-17u.
Zon- en feestdagen gesloten.

Gesloten van 21 december 2020 tem. 3 januari 2021

Like ons op

Laat een recensie na op

Heyvaert Bart bv

Bedrijvenpark De Veert 2
2830 Willebroek


Tel. 03 866 37 37
Fax 03 886 27 15
E-mail info@heyvaertbart.be

 

BTW BE 0872.116.409

  • Dit veld is verplicht.

Bezoek ons: MAAR NU EVEN DIGITAAL ...

Wenst u binnen te kijken in onze toonzaal, en veilig te shoppen volgens de opgelegde Corona-maatregelen? Bezoek dan onze virtuele toonzaal, of bel ons op 03/8663737 en wij contacteren u terug via WhatsApp of Face-time.

Sluit dit venster

Routebeschrijving: MAAR NU EVEN NIET TE GEBRUIKEN ...

Algemeen

Onze showroom bevindt zich net achter het station van Willebroek, in het Bedrijvenpark De Veert. De brandweer van Willebroek situeert zich ook net achter ons gebouw. In Willebroek vindt u frequent de wegwijsborden van de Brandweer, die u gemakkelijk kan volgen.

Er is GRATIS parking voor onze deur.

 

Vanop de A12 (Antwerpen-Brussel)

U neemt de uitrit Willebroek centrum. U volgt de Dendermondsesesteenweg richting centrum tot aan de tweede verkeerslichten (ter hoogte van de watertoren). Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de BRANDWEER WILLEBROEK.

 

Vanuit Mechelen N16

U volgt de N16 richting Willebroek Centrum. Aan de eerstvolgende verkeerslichten, net over de brug van Willebroek, neemt u rechts. U rijdt voorbij het marktplein (aan uw rechterzijde) rechtdoor, tot onder de spoorwegbrug, tot aan het pleintje “De Veert”. Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de BRANDWEER WILLEBROEK.

 

Vanuit Sint-Niklaas N16

U volgt de N16 richting Willebroek centrum, over de A12. U volgt de Dendermondsesesteenweg richting centrum tot aan de tweede verkeerslichten (ter hoogte van de watertoren). Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de BRANDWEER WILLEBROEK.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.