Contact

voorgevel camionette Heyvaert Bart

Openingsuren toonzaal

TOONZAAL en BURELEN

Weekdagen van 9u-12u en van 13u-17u.

Zaterdag doorlopend van 10u tot 16u. 

Wegens Pinksteren gesloten van zaterdag 18/5/24 tot en met maandag 20/5/24

Zon- en feestdagen gesloten.

Of op afspraak.

Like ons op

Laat een recensie na op

Heyvaert Bart bv

Bedrijvenpark De Veert 2
2830 Willebroek


Tel. 03 866 37 37
E-mail info@heyvaertbart.be

 

BTW BE 0872.116.409

  • Dit veld is verplicht.

Bezoek ons: TER PLAATSE OF DIGITAAL ...

Kom vrijblijvend langs in onze ruime toonzaal in het Bedrijvenpark De Veert 2 te Willebroek, of bezoek onze virtuele toonzaal.

Sluit dit venster

Routebeschrijving: 

Algemeen

Onze showroom bevindt zich net achter het station van Willebroek, in het Bedrijvenpark De Veert. We zijn gelegen net voor de brandweer en de gebouwen van AED.

Er is GRATIS parking voor onze deur.

 

Vanop de A12 ( richting Antwerpen)

Je neemt de uitrit Willebroek-Noord. Je volgt de pijlen van de Brandweer Willebroek. Je rijdt voorbij de autocontrole van Willebroek tot aan de Boomsesteenweg, die neem je rechts. Je rijdt tot aan het pleintje De Veert, daar slaag je rechtsaf, en onmiddellijk terug rechtsaf  voor het spoorwegbrugje. Volg de pijlen van Heyvaert Bart.

 

Vanop de A12 ( richting Brussel)

Je neemt de uitrit Boom. Je volgt de weg richting Willebroek. Aan het ronde punt neem je de eerste afslag rechts, en net over de blauwe brug, ook onmiddellijk terug rechts. Je komt nu op de Boomsesteenweg, die neem je rechts. Je rijdt tot aan het pleintje De Veert, daar slaag je rechtsaf, en onmiddellijk terug rechtsaf  voor het spoorwegbrugje. Volg de pijlen van Heyvaert Bart.

 

Vanuit Mechelen N16

Je volgt de N16 richting Willebroek Centrum. Aan de eerstvolgende verkeerslichten, net over de brug van Willebroek, neem je rechts. Je rijdt voorbij het marktplein (aan uw rechterzijde) rechtdoor, tot onder de spoorwegbrug, tot aan het pleintje “De Veert”. Daar neem je linksaf en onmiddellijk terug rechtsaf voor het spoorwegbrugje. Volg de pijlen van Heyvaert Bart.

 

Vanuit Sint-Niklaas N16

Je volgt de N16 richting Antwerpen de A12 op. Je neemt de uitrit Willebroek-Noord. Je volgt de pijlen van de Brandweer Willebroek. Je rijdt voorbij de autocontrole van Willebroek tot aan de Boomsesteenweg, die neem je rechts. Je rijdt tot aan het pleintje De Veert, daar slaag je rechtsaf, en onmiddellijk terug rechtsaf  voor het spoorwegbrugje. Volg de pijlen van Heyvaert Bart.