Contact

voorgevel camionette Heyvaert Bart

Openingsuren toonzaal

TOONZAAL en BURELEN

Weekdagen van 9u-12u en van 13u-17u.

Zaterdag doorlopend van 10u tot 16u.
Zon- en feestdagen gesloten.

 

Of op afspraak.

Like ons op

Laat een recensie na op

Heyvaert Bart bv

Bedrijvenpark De Veert 2
2830 Willebroek


Tel. 03 866 37 37
Fax 03 886 27 15
E-mail info@heyvaertbart.be

 

BTW BE 0872.116.409

  • Dit veld is verplicht.

Bezoek ons: TER PLAATSE OF DIGITAAL ...

Wenst u binnen te kijken in onze toonzaal, en veilig te shoppen volgens de opgelegde Corona-maatregelen? Bezoek dan onze virtuele toonzaal. Of bel ons op 03/8663737 voor een Corona-veilig bezoek aan onze toonzaal ter plaatse op afspraak.

Sluit dit venster

Routebeschrijving: 

Algemeen

Onze showroom bevindt zich net achter het station van Willebroek, in het Bedrijvenpark De Veert. De brandweer van Willebroek situeert zich ook net achter ons gebouw. In Willebroek vindt u frequent de wegwijsborden van de Brandweer, die u gemakkelijk kan volgen.

Er is GRATIS parking voor onze deur.

 

Vanop de A12 (Antwerpen-Brussel)

U neemt de uitrit Willebroek centrum. U volgt de Dendermondsesesteenweg richting centrum tot aan de tweede verkeerslichten (ter hoogte van de watertoren). Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de BRANDWEER WILLEBROEK.

 

Vanuit Mechelen N16

U volgt de N16 richting Willebroek Centrum. Aan de eerstvolgende verkeerslichten, net over de brug van Willebroek, neemt u rechts. U rijdt voorbij het marktplein (aan uw rechterzijde) rechtdoor, tot onder de spoorwegbrug, tot aan het pleintje “De Veert”. Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de BRANDWEER WILLEBROEK.

 

Vanuit Sint-Niklaas N16

U volgt de N16 richting Willebroek centrum, over de A12. U volgt de Dendermondsesesteenweg richting centrum tot aan de tweede verkeerslichten (ter hoogte van de watertoren). Daar neemt u links, en volgt u de pijlen van de BRANDWEER WILLEBROEK.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.