Inbouwhaarden /  kachels

Breng sfeer en warmte in uw woning met een gezellig brandend haardvuur, zowel op gas, hout, pellets als mazout of zelfs elektrisch.

Voor ieder wat wils, voor elk budget.

Onze certificaten

Als gecertificeerd installatiebedrijf kunnen wij u garanderen dat uw project bij ons in veilige handen is! Onderstaande certificaten zijn een bevestiging van onze competentie en professionaliteit.

Logo_CERGA-NL

Als professioneel gasinstallateur willen we aan onze klanten laten zien dat we ons vak kennen, de laatste technologieën volgen en elke installatie veilig en conform uitvoeren.

Onze MazoutExpert-technicus onderhoudt uw installatie en garandeert u een optimale en veilige werking van het toestel. Als specialist in stookolieketels, helpt hij u om meer te halen uit uw huidige installatie en zuiniger te verwarmen dankzij een paar kleine ingrepen. Hij geeft u ook advies over hoeveel u kan besparen door uw huidige installatie te vervangen door een nieuw toestel.

rescert-banner

ResCert-certificaat warmtepompen en ResCert-certificaat thermische zonne-energiesystemen: kwaliteitsgarantie
Met dit certificaat kan u van ons verwachten dat wij u de correcte info bezorgen over de reglementering, over de verschillende mogelijkheden van hernieuwbare energie en welke installatie in uw geval het beste geschikt is. Door ons geplaatste installaties zullen beter functioneren en een langere levensduur en een hogere opbrengst hebben.

logo lne certificaten G1-G2-G3

Erkend technicus centrale verwarming gasvormige brandstof G1-G2 voor het onderhoud en nazicht van centrale stooktoestellen gevoed met gasvormige brandstof

Erkend technicus vloeibare brandstof

Erkend technicus verwarmingsaudit

Interessante links

Vraag een offerte aan

Viessmann selector_oplossing

Met een Viessmann investeert u in een duurzame en energie-efficiënte oplossing en meer comfort.

Viessmann voordeelcheque 2018

Viessmann promo 2018

Met de Voordeelcheque geniet u van bijzondere terugbetalingen bij de aankoop van een nieuwe Viessmann verwarmingsketel, warmtepomp of zonneboiler, waardoor uw investering extra voordelig wordt!